Tandläkaren

Sitter just nu hos tandläkaren. Haft repetition hela morgonen i aulan och ju mer tiden gick så blev det bättre! Enda problemet är ju Hello, kan inte riktigt sätta alla toner men det konmer la att gå bra. Going crazy.. Hur fan ska man lyckas göra allt, perfekt, när aulan är full? Kill me, kill me now. 
 
Vi hörs senare!
 


How will I know (don't trust your feelings)


Forever 21, dress

 
Detta fanns i paketet. Den är lite för stor och lång för mig då jag älskar när det är tight runt bröstet och några centimeter under rumpan. Men jag älskar den faktiskt! Som tur var så kom den idag då det är två dagar kvar till skolavslutningen. Tänkte denna, jeansjacka och antingen vita eller svarta Converse.

Forever 21, vad kan det vara?

Titta in om en stund för att få reda på vad detta mystiska paket innehåller! Love Forever 21.
 


@ school with friends

Yo! Snart dra från skolan och gitta vidare till Kristinedal, yeah buddy! Kan det inte bara bli sommarlov och varmt?
 


I'm ready to suffer and I'm ready to hope

Hej! Bloggen är klar och har börjat överföra inlägg. Förövrigt sitter jag här och har tråkigt, skola är ju inte direkt kul men det är ju TVÅ jävla skoldagar kvar, imorgon repetition i aulan och sedan avslutning! Nervös som in i helvete, ska sjunga... Hatar detta haha. Ni får ha det så bra så hörs vi!
 


Fixar bloggen

Överför vissa inlägg, orkar inte med alla gamla.
 
 
 
 

Brand new blog

Vem hade trott att jag skulle starta en blogg igen? Hehe.. Denna gången är sista gången och vi kör och bara kör, vi stannar inte, okej?